En aquesta xerrada parlarem de recomanacions bàsiques de conservació i preparació d'aliments, en especial, quan tenim les defenses molt baixes. L'activitat la realitzarà la Maria Elena Vásquez, tècnica de qualitat i experta en seguretat i dret alimentari i l'Olga Muñoz, coordinadora de Benestar Corporal i nutricionista-dietista de l'Associació Contra el Càncer a Barcelona.
Durant el tractament és molt habitual tenir períodes en el qual les defenses estiguin més baixes i ,per tant, més risc de patir toxiinfeccions alimentàries. La higiene durant el procés de preparació, cocció i emmagatzematge és fonamental per a quan preparem aliments, ens sorgeixen dubtes i preguntes.
05/10/2022 03:00 PMHigiene i seguretat alimentària durant un càncer. Online.
En aquesta xerrada parlarem de recomanacions bàsiques de conservació i preparació d'aliments, en especial, quan tenim les defenses molt baixes. L'activitat la realitzarà la Maria Elena Vásquez, tècnica de qualitat i experta en seguretat i dret alimentari i l'Olga Muñoz, coordinadora de Benestar Corporal i nutricionista-dietista de l'Associació Contra el Càncer a Barcelona.
Durant el tractament és molt habitual tenir períodes en el qual les defenses estiguin més baixes i ,per tant, més risc de patir toxiinfeccions alimentàries. La higiene durant el procés de preparació, cocció i emmagatzematge és fonamental per a quan preparem aliments, ens sorgeixen dubtes i preguntes.
Apuntarme al taller
Higiene i seguretat alimentària durant un càncer. Online.