L'alimentació és un dels pilars bàsics a treballar si volem cuidar de la nostra salut. La present activitat, és un pack teòric i pràctic per aprofundir en les recomanacions a seguir en una dieta saludable i equilibrada que ajudi a prevenir el càncer i altres malalties cròniques. La jornada comptarà amb una part de showcooking per a posar en pràctica els coneixements adquirits.
A càrrec de:
Raul Zamora, PhD. Investigador de l'Unitat Nutrició i Càncer d'ICO-IDIBELL,
Montse Illán Villanueva, Dietista-Nutricionista i professora del Grau de Nutrició Humana i Dietètica. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació Torribera,
Xavier Torrado Prat, Cuiner i professor del Grau de Nutrició Humana i Dietètica. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació Torribera
04/12/2024 05:00 PMMenjar sa, viure millor: jornada d'alimentació saludable + showcooking [Girona et cuida: II SETMANA DEL BENESTAR I LA SALUT]
L'alimentació és un dels pilars bàsics a treballar si volem cuidar de la nostra salut. La present activitat, és un pack teòric i pràctic per aprofundir en les recomanacions a seguir en una dieta saludable i equilibrada que ajudi a prevenir el càncer i altres malalties cròniques. La jornada comptarà amb una part de showcooking per a posar en pràctica els coneixements adquirits.
A càrrec de:
Raul Zamora, PhD. Investigador de l'Unitat Nutrició i Càncer d'ICO-IDIBELL,
Montse Illán Villanueva, Dietista-Nutricionista i professora del Grau de Nutrició Humana i Dietètica. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació Torribera,
Xavier Torrado Prat, Cuiner i professor del Grau de Nutrició Humana i Dietètica. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació Torribera
Apuntarme al taller
Menjar sa, viure millor: jornada d'alimentació saludable + showcooking [Girona et cuida: II SETMANA DEL BENESTAR I LA SALUT]