Una bona alimentació és essencial per garantir un bon estat nutricional per tolerar els tractaments oncològics. L’objectiu de la xerrada és el d’assessorar i compartir aquella informació pròpia dels nutricionistes i dietistes de l’àmbit i respondre preguntes habituals així com també oferir pautes específiques pel maneig dels efectes secundaris més freqüents.
Dirigit a pacients oncològics i els seus familiars.
A càrrec de:
· Raul Zamora-Ros, PhD, Investigador Principal, Unitat Nutrició i Càncer, ICO-IDIBELL, Professor associat, Dept. Nutrició, Ciència dels Aliments i Gastronomia, UB
· Anna Tresserra Rimbau, PhD, Professora lectora Serra Hunter a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona. Membre del CIBERobn (Centro de Investigación Biomédica en Red de la Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) i del INSA-UB (Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària de la Universitat de Barcelona - Unitat d'excel·lència Maria de Maeztu).
· Neus Salleras Compte, Dietista-Nutricionista de l'Institut Català d'Oncologia i de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta
Us hi esperem!
05/30/2023 06:00 PMTaller: L'alimentació durant el tractament del càncer
Una bona alimentació és essencial per garantir un bon estat nutricional per tolerar els tractaments oncològics. L’objectiu de la xerrada és el d’assessorar i compartir aquella informació pròpia dels nutricionistes i dietistes de l’àmbit i respondre preguntes habituals així com també oferir pautes específiques pel maneig dels efectes secundaris més freqüents.
Dirigit a pacients oncològics i els seus familiars.
A càrrec de:
· Raul Zamora-Ros, PhD, Investigador Principal, Unitat Nutrició i Càncer, ICO-IDIBELL, Professor associat, Dept. Nutrició, Ciència dels Aliments i Gastronomia, UB
· Anna Tresserra Rimbau, PhD, Professora lectora Serra Hunter a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona. Membre del CIBERobn (Centro de Investigación Biomédica en Red de la Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición) i del INSA-UB (Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària de la Universitat de Barcelona - Unitat d'excel·lència Maria de Maeztu).
· Neus Salleras Compte, Dietista-Nutricionista de l'Institut Català d'Oncologia i de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta
Us hi esperem!
Apuntarme al taller
Taller: L'alimentació durant el tractament del càncer